Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Ügyvezető Igazgató

Internet Szolgáltatók Tanácsa


Megbízónk, az ISZT Nonprofit Kft. felelős a .hu legfelső szintű domainhez tartozó web címek, domain nevek regisztrációjáért, adminisztrációjáért és a kapcsolódó műszaki infrastruktúra működtetésért. A Kft. elsődleges partnerei az un. regisztrátor cégek, ők állnak a felhasználókkal kapcsolatban.
A normál tisztújítási folyamatnak megfelelve, a megbízónk számára most új ügyvezető igazgatót keresünk.
Az Ön feladata lesz a 10 fős cég napi üzletmenetének irányítása, a feladatok kiosztása és delegálása, a tulajdonosok és a regisztrátorok rendszeres tájékoztatása, valamint a nemzetközi kapcsolatok ápolása.
Az operatív feladatokon túl fontos szerep hárul Önre a regisztrációs rendszer fejlesztésében és modernizálásában illetve az aktív marketing és szolgáltatásfejlesztés területén is.
Felsőfokú végzettségű, angolul jól beszélő, legalább 3 éves vezetői tapasztalattal bíró, jó kommunikációs készségű, ügyfélközpontú, felelősséget vállaló pályázók jelentkezését várjuk. Az ideális jelölt ismérvei még: projekt menedzsment tapasztalat, önálló céges gazdálkodás vezetése, a domain piac általános ismerete, informatikai szolgáltatásokat nyújtó cégnél szerzett 5+ év tapasztalat. Előny az iparági szervezet és szabályzás ismerete, kritikus infrastruktúrát üzemeltető cégnél szerzett gyakorlat, IT szolgáltatásfejlesztési vagy korábbi programozási tapasztalat.
A kiválasztott jelöltnek nagy önállóságot, fejlődési lehetőséget, nemzetközi kapcsolatrendszert, színvonalas fizetést és prémiumrendszert kínálunk. A munkavégzés helye Budapest, normál főállású, határozott idejű munkaviszonyt ajánlunk.
Pályázáshoz kérjük, kattintson a lenti "Jelentkezés" linkre és töltse ki a rövid kérdőívet, ott tudja magyar és angol nyelvű önéletrajzát is feltölteni.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>