Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Telesales Country Specialista

Spanyol nyelv


Ügyfelünk egy magyar tulajdonú, FMCG termékek gyártásával foglalkozó külkereskedelmi cég. Prémium minőségű termékeiket az egész világon fogyasztják sportolók és az egészségtudatos életmód követői. A sportolók elkötelezett támogatójaként igyekszik hozzájárulni az életminőség javulásához és a minél magasabb teljesítmény eléréséhez. A márkát az egyik ikonikus, magyar sikersztorival rendelkező cég alapítói hozták létre. Most Telesales Country Specialista munkatársat keresünk a csapatukba
Az új Telesales Specialistának feladata elsősorban a meglévő spanyol ügyfelek gondozása és kiszolgálása e-mailen és telefonon keresztül, az ügyfelekkel kapcsolatos információk frissítése, napi dokumentálása CRM-ben, új ügyfelek szerzése, valamint a partnerkapcsolatok intenzív fejlesztése fókuszálva mind a keresztértékesítésre, mind a felülértékesítésre. Ezért előreláthatólag rendszeresen - évi kb. négy alkalommal – Spanyolországba fog utazni. Az értékesítési csapat céljainak elérését is támogatni fogja, továbbá kimutatásokat, pénzügyi elemzéseket, jelentéseket fog készíteni stratégiai döntésekhez.
Az ideális jelölt legalább 2 év értékesítési tapasztalattal és valamelyik releváns CRM program ismeretével rendelkezik. Az ANYANYELVI szintű spanyol nyelvtudás elengedhetetlen, valamint a magyar VAGY angol nyelvet tárgyalási szinten beszéli. Nagy előnyt jelent, ha beszéli mind a három nyelvet vagy további más nyelvet. Felsőfokú végzettség kereskedelmi, üzleti, sport vagy táplálkozás tudományi területen előnyt jelent. A betanulási időszak kb. 3 hónap.
Ügyfelünk vonzó juttatási csomagot kínál a cégben betöltött szerepkör biztosításával és rugalmas munkavégzéssel együtt. A munkavégzés helye Budapest szívében, barátságos, zöldövezeti környezetben található, közel a metróhoz. A versenyképes juttatás tisztességes fix fizetést és teljesítményalapú mozgó bért tartalmaz, amelynek aránya tárgyalóképes. A cég értékesítési volumenei gyorsan növekednek, ezzel egy igen kedvező lehetőséget és hosszú távú perspektívát kínálva. Az értékesítési csapat szívesen fogadja nemzetközi kollégák érkezését.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>