Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Hulladékgazdálkodási Vezető

Kecskemét


Megbízónk egy osztrák tulajdonú, műszaki szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport. A vállalat fő tevékenysége a hulladékgazdálkodás és veszélyes hulladék elszállítás. Fejlődésének köszönhetően ma már 6 országban több mint 30 érdekeltséggel rendelkezik. Most a komoly növekedés előtt álló kecskeméti telephelyükre keresünk szakmai vezetőt.
Feladata lesz a kecskeméti telephely szakmai és operatív irányítása; a technológiák termelési tervének összeállítása, végrehajtatása; a csapat folyamatos fejlesztése; vevői és jogszabályi elvárásoknak megfelelő magas színvonalú szolgáltatás biztosítása; az éves költség tervek összeállítása; technológiai, hulladékkezelési, feldolgozási fejlesztési javaslatok előterjesztése a felső vezetés részére; valamint belső- és vevői egyeztetéseken való részvétel.
Olyan jelöltet keresünk, aki jól beszél németül (angol előny), többéves releváns operatív hulladékgazdálkodási tapasztalattal rendelkezik, ismeri a hulladékkezelési technológiákat és trendeket, tapasztalt fizikai állomány vezetésében, ügyfél- és minőségorientált, valamint jártasságot szerzett már folyamat fejlesztési projektekben. Autóipari ismeretek előnyt jelentenek.
Kellemes munkahelyi légkört, versenyképes jövedelmet és egy stabil, nemzetközi cég biztos hátterét kínáljuk Önnek. A pozícióhoz és a hatékony munkavégzéshez céges autót biztosítanak. Ha hirdetésünk felkeltette a figyelmét, küldje önéletrajzát a hill@hill.hu email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>