Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Quality manager (Műanyagipar)

Tuzsér


Megbízónk egy műanyaggyártással foglalkozó, családias légkörű belga tulajdonú vállalat, ahová most minőségügyi vezetőt keresünk.
Az új kolléga legfontosabb felelőssége, hogy meghatározza az új minőségügyi politikát, teljes körűen irányítsa, ellenőrizze és fejlessze a minőségügyi folyamatot, valamint tervezi a minőségügyi büdzsét, felel ennek betartásáért. Folyamatosan fejleszti a minőségügyi kontrollt, valamint felel a biztonságos munkafeltételekért az egész gyár területén. Fontos feladatai a vevői elvárásoknak megfelelő gyártás támogatása, a vevői reklamációk kezelése korszerű gyökérok elemzési módszerek használatával, és a megoldási javaslatokra hatékony akciótervek készítése a bevont társterületek munkatársaival közösen. Felelős lesz a minőségügyi kommunikáció fejlesztéséért, a minőségügyi célok, és mutatószámok eléréséért (pl. selejtszám), ennek érdekében javító és preventív akciókat vezet be. Felelős a belső auditok megszervezéséért, lebonyolításáért. BRC és HACCP szabványokat vezet be az üzembe, és biztosítja ezek audit képességét. Ő felel továbbá a csapatával közösen a késztermék minőségellenőrzéséért is. Közvetlen felettese a Plant manager lesz, közvetve riportol a Quality group managernek, és egy 10 fős csapat irányításáért lesz felelős.
Sikeres pályázónk felsőfokú műanyagipari, vagy egyéb mérnöki végzettséggel, legalább 5 év vezetési, valamint legalább 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik, amit ideális esetben multinacionális környezetben szerzett. Jártas a korszerű vállalatirányítási informatikai rendszerekben (ERP). Gyakorlatias vezető, erős people managementtel, analitikus és problémamegoldó képességgel, kiváló szervezőképességgel és felelősségteljes hozzáállással. Erős kommunikációs készségére szóban és írásban is szüksége lesz, különösen a pontos és precíz riportok készítésében. A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen feltétel a napi szinten használt angoltudás, mert ez a belső kommunikáció és riportolás nyelve a cégnél.
Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy családias cégben, a magas szintű minőségi elvárások teljesítéséért cserébe tanulási és fejlődési lehetőséget, jó munkahelyi körülményeket kínál. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>