Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Logisztikai vezető/ Supply chain folyamat

Mátészalka


Megbízónk egy több mint 140 éves múlttal rendelkező magyar vállalatcsoport mérőműszert gyártó cége, egyben a Diehl Metering multinacionális vállalatcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A vállalatcsoport számára kiemelt fontosságú terület a minőségügy és a környezettudatosság, valamint az innováció. Fontos küldetésük a magas színvonalú hagyományos termékeik továbbfejlesztése, hogy megfeleljenek a modern piaci elvárásoknak. A méréstechnikai innováció egyik központi elemét jelentő automatikus mérő-adatgyűjőjük (AMR) mára a magyarországi távleolvasó rendszer meghatározó eleme. Most erőforrás bővülés okán keresünk Logisztikai vezetőt a csapatba.
Az új kolléga legfontosabb felelőssége a logisztikai folyamatok teljes körű irányítása lesz a gyártástervezéstől a kiszállításig. Felelni fog a logisztikai terület mutatóiért, monitorozza a logisztikai és gyártástervezési KPI-okat (pl. OTD, készletérték, készlet és forecast pontosság, stb). A kiszállításig figyelemmel kíséri a vevői előrejelzések és rendelések feldolgozását, csapata tevékenységeit a külső és belső vevői igényeknek megfelelően alakítja, optimalizálja. Vezeti és ellenőrzi csapata munkáját, célokat határoz meg nekik, biztosítja hatékony működésüket és figyelemmel kíséri a teljesítményüket. Aktívan együttműködik a társosztályokkal, beszállítókkal, vevőkkel. Közvetlen felettese az Operatív igazgató lesz, és egy 10 fős csapat irányításáért lesz felelős.
Sikeres pályázónk felsőfokú logisztikai vagy egyéb releváns felsőfokú végzettséggel, korszerű vezetési ismeretekkel, minimum 3 év vezetői tapasztalattal, valamint legalább 6 éves supply chain és/vagy logisztika területén szerzett komplex tapasztalattal rendelkezik, amit multinacionális vállalati környezetben szerzett. A rugalmas gyártás érdekében képes a napi és heti terveket újragondolva a legjobb döntéseket meghozni, és gyakorlata van a napi munkában a biztonsági feltételek biztosításában, veszélyforrások feltérképezésében és megoldásában. Kreatív, fejlesztő szakember nagyfokú asszertivitással, kiváló kommunikációs készséggel és csapatjátékos attitűddel. Ön az ideális jelölt, ha kellő szakmai rugalmassággal és vezetői rutinnal rendelkezik a feladatmegoldásokban (pl. gyors termékváltások, vevői igényváltozások), tehát egy olyan együttműködő, nyitott és minőségfókuszú vezető, aki képes a napi problémákra is gyors, hatékony megoldásokat találni. Tapasztalata van a folyamatosan változó kiszállítási tervek követésében és hatékony megoldásában, és ezt inkább kihívásnak, megoldandó feladatnak mintsem stressznek tekinti. A pozíció betöltéséhez egy tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás előnyt jelent, de nem jelent napi használatot.
A vállalatcsoport számára fontos érték az emberi erőforrás és ennek tudatos fejlesztése. A pozíció betöltőjét szakmai fejlődési lehetőség, versenyképes javadalmazási csomag és egy ismert, megbízható cég biztos háttere várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>