Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Pénzügyi kontroller (Befektetési terület)

Debrecen


Megbízónk egy magyar tulajdonú magán kockázati tőkealap-kezelő cégcsoport. A dinamikusan fejlődő holding csapatába most új pénzügyi kontroller munkatársat keresünk, a befektetések projektek menedzsmenti döntéseinek a támogatásához.
Az új kontroller munkatárs legfontosabb feladata a menedzsmenti döntések támogatása a befektetési döntések előkészítéséhez kapcsolódó kockázatelemzésekkel. Ezen túl feladatai lesznek a pénzügyi tervezés és elemzés és a pénzügyi kontrolling. Napi feladatai még a gazdasági események, makrogazdasági és pénzügyi folyamatok hatásának folyamatos elemzése, a pénzügyi monitoring és a piaci trendek, iparági elemzések figyelemmel követése. Részt vesz a havi management- és év végi számviteli zárásban, kontrollálja az éves beszámolókat. Hozzá tartozik a pénzügyi befektetések számviteli lekövetése, a havi mérleg- és eredménykimutatás készítése, a cash-flow management, az önköltség kontrollja és az utókalkulációs folyamat fejlesztése. Általános adózási kérdésekben is kikérik a véleményét, tanácsadást nyújt. Feladatához tartozik továbbá a vállalatirányítási rendszer hangolása a management igényeinek megfelelően. Támogatja a belső könyvelés munkáját, valamint közvetlen kapcsolatot tart a bankokkal, adatot szolgáltat feléjük. A vezérigazgató és a befektetési igazgató felé fog riportolni.
Ideális jelöltünk felsőfokú szakirányú végzettséggel (pénzügy/számvitel előny), valamint legalább 3 éves kontrolling, beruházási, számviteli és könyvelési tapasztalattal is rendelkezik. Üzleti szemléletű új kollégánk nagyon erős analitikus, elemző képességgel bír (pl. többváltozós rizikóelemzések), az Excel használatában rutinos, az elemzések készítéséhez. Pályázónk logikus gondolkodású, átlátja a folyamatokat, összefüggéseket keres a gazdasági események között, a határidők betartásában pontos. Kiváló csapatjátékos és segítő, támogató kolléga a problémák megoldásakor. Ezen túl jártas valamilyen integrált vállalatirányítási rendszerben és kommunikációképes angoltudással rendelkezik.
Megbízónk a kiválasztott jelöltet egy stabil, kellemes légkörű vállalatban, szakmai fejlődési lehetőséggel és ideális munkafeltételekkel várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>