Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatok között is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Direkt beszerzési vezető és Supply Chain csoportvezető

Debrecen


Megbízónk egy világszerte piacvezető, integrált gépjárműipari és ipari beszállító, a Schaeffler csoport tagja. Debreceni gyárukba most direkt beszerzési vezetőt keresünk.
Az új munkatárs legfontosabb feladata, hogy biztosítsa az üzemi beszerzési folyamatok, rendszerek működését, fejlesztését és hatékonyságának optimalizálását. Felel a rövid és hosszú távú beszerzési stratégia kialakításáért, menedzseléséért vállalati szinten. Ezen belül legfontosabb felelőssége az üzemek ellátása a gyártás számára fontos összes összetevőkkel, anyagokkal és szolgáltatásokkal. A beszerzések operatív irányítása mellett feladatai lesznek többek között a meglévő beszállítók auditálása, minőségi és logisztikai teljesítményük fejlesztése és a reklamációs költségek továbbterhelése, valamint a társterületekkel, a központi beszerzéssel való gördülékeny együttműködés, és érdekképviselet. Támogatja az új termékek bevezetését és áttelepítést (APQP, PEP). Piackutatásokat és potenciálelemzéseket végez a beszállítói menedzsment csapattal, ártárgyalásokat folytat, hogy új kelet-európai beszállítókat tudjon kiválasztani. Felelős a saját munkatársak fejlesztéséért, feladataik koordinálásáért, a beszerzési riportok készítéséért és a KPI rendszer nyomon követéséért is. Az új menedzser felettese a magyarországi Beszerzési vezető és közvetlenül 14 beosztott (beszerzők, SQE-k, SLE-k, idegen áru ellenőrök, IQC) munkáját irányítja majd.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú közgazdasági és/vagy műszaki végzettséggel (minőségügyi mérnöki végzettség előnyt jelent) és multinacionális környezetben legalább 3 éves beszerzési vezető tapasztalattal rendelkezik a termelés területén. Fontos, hogy meglévő tapasztalatait képes legyen adaptálni a pozíció elvárásaihoz, legyen kellő rugalmassága a változásokra, hogy gyorsan megismerje a beszerzési folyamatokat és működtetni tudja a komplex irányító, fejlesztő, és riporting rendszereket. Ideális pályázónk kiváló kommunikációs és érdekérvényesítő képességű, újító és stratégiai látásmódú, a folyamatokat átlátó, azokat hatékonysági módszerek (Lean/Kaizen/Six Sigma, stb.) alapján fejlesztő, javító szakember. A pozíció betöltéséhez haladó szintű ERP ismeret (SAP_MM_PUR rendszer ismerete előnyt jelent), és tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás szükséges.
A pozíció betöltőjét egy dinamikusan fejlődő vállalatban folyamatos tanulási és szakmai fejlődési lehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>