HILL International

Műszaki projektmenedzser

járműalkatrész-gyártás


Megbízónk több mint 100 éves múltra visszatekintő, a magyarországi járműgyártásban nagy hagyományokkal bíró, patinás részvénytársaság. A cég vas megyei üzeme – amely forgácsolt, préselt és sajtolt alkatrészeivel a nagy hazai és európai járműgyártók első és második szintű beszállítója – vevői magasabb szintű kezelésére és új vevőkkel történő együttműködés kialakítására műszaki projektmenedzsert keres.
A műszaki projektmenedzser alapvető feladata a hazai és elsősorban német és angol nyelvterületen működő vevők gyártási projektjeinek menedzselése, az új termékek gyártásának előkészítése, - beleértve a megbízás elnyerése érdekében folytatott üzleti és szakmai tárgyalásokat is -, valamint költségcsökkentő projektek vezetése lesz.
A pozícióra felsőfokú mérnöki végzettségű, forgácsolástechnikában legalább 5 éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező, vevőkapcsolatokban jártas, angolul kiválóan beszélő, magas szintű kommunikációs és együttműködési készségű, ambiciózus, lendületes emberek jelentkezését várjuk.
Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát e-mail címünkre, „Műszaki projektmenedzser” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2. - Ambrus Anikó

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: aaniko@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>