HILL International

Folyamatmérnök

Forgácsolás területen - Fejér megye


Megbízónk egy nemzetközi tulajdonú autóalkatrész-gyártó cég, amelynek termékei kiemelt fontosságúak és minőségűek az autógyártásban. A vállalat további fejlesztése részeként keresünk Folyamatmérnök pozícióba munkatársat.
A leendő folyamatmérnök feladatai közé fog tartozni az új projektekhez kapcsolódó technikai tervezés és kalkulációk elvégzése, beruházások előkészítése és megvalósítása, továbbá a gyártósorok összeállítása és a szerszámfelhasználás rendszeres nyomon követése, valamint folyamatosan kapcsolatot fog tartani a nagyrészt külföldi vevőkkel és beszállítókkal.
Az ideális pályázó felsőfokú szakirányú műszaki végzettséggel és legalább 5 éves autóipari/gépipari területen szerzett forgácsolási ismeretekkel (esztergálás/marás/fúrás/köszörülés) rendelkezik, valamint legalább társalgási szinten kommunikál angolul írásban és szóban is.
Megbízónk új munkatársának attraktív, piaci régiójában kiemelkedőnek számító jövedelmet és a gyors ütemben fejlődő cég számos egyéb szakmai fejlődés lehetőségét kínálja. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>