HILL International

Szerszám csoportvezető (Mould team leader)

Tuzsér


Megbízónk egy műanyaggyártással foglalkozó, családias légkörű belga tulajdonú vállalat, ahová most új Szerszám csoportvezetőt keresünk.
Az új kolléga legfontosabb feladata a gyártás támogatásához szükséges szerszámcserék optimális ütemezése, kivitelezése és fejlesztése.
Lean aktivitások támogatásával tevékenyen részt vesz a berendezések fejlesztésében, új berendezések telepítésében, a gyári fejlesztésekben. Figyelemmel kíséri az üzemben lévő, és a kiszerelt szerszámok termelési hatékonyságát.
Mould karbantartási rendszert tart fenn és fejleszt folyamatosan, melyben nyomonkövethetőek a szerszámokhoz kapcsolódó tervezett és meghibásodás alapú karbantartási adatok, ezentúl kimutatásokat készít az elvégzett munkákról. Nyomonköveti a szerszámok gyárak közötti szállítási állapotát, és az RMP (Repair and Maintenance) rendszerben érkezteti. Biztosítja a szállításra kerülő szerszámok előírások szerinti előkészítését, valamint a beérkezett szerszámok, részegységek szabályok szerinti tárolását.
Betartja és betartatja a biztonságtechnikai előírásokat, segíti a gyár biztonságtechnikai fejlesztését. Részt vesz az új dolgozók kiképzésében és értékelésében, megszervezi a szükséges oktatásokat és a dolgozókat értékeli.
Közvetlen felettese a műszaki vezető, összesen 6-7 fő irányításáért lesz felelős.
Ön az ideális jelölt, ha legalább középfokú műszaki végzettséggel (műszaki technikusi vagy mérnök végzettség előnyt jelent), és néhány éves műszaki gyártási területen szerzett, szerszámhasználati vagy szerszámkarbantartási tapasztalattal rendelkezik (műanyagipari terület előny). Sikeres pályázónk gyakorlott néhány fős csoport irányításában, vagy rendelkezik vezetői szemlélettel, people management képességgel. Pályázónk ismeri a hatékonyságfejlesztési elveket és használja a kaizen eszközöket. Szervezési, problémamegoldási és irányítási tapasztalatait multinacionális kultúrában szerezte, és használt valamilyen támogató, adatbázis alapú programot. A pozíció betöltéséhez a kommunikációképes angol nyelvtudás alapvető elvárás, a külföldi betanulás és a napi kapcsolattartás miatt.
Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy családias légkörű cégben tanulási, fejlődési lehetőséget és jó munkahelyi körülményeket kínál. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>