HILL International

Quality Manager

Baranya megye


Megbízónk egy taiwani tulajdonban lévő, fémöntéssel foglalkozó cég Baranya megyében, akik az autóipar számára gyártanak alkatrészeket több, mint 40 éves fennállásuk óta. A cég most minőségbiztosítási területre keres munkatársat.
A leendő Quality Manager feladatai közé fog tartozni a mérnök kollégákkal szoros együttműködésben a gyártási folyamatok ellenőrzése, az erőforrások tervezése, részvétel a gyártásközi és végellenőrzési folyamatokban, illetve a cég felkészítése különböző tanúsításokra. A feladatok változatosak és a minőségbiztosítás egész területére kiterjednek, de fókuszba a minőségellenőrzési folyamatok fejlesztését helyezik.
Az ideális pályázó több éves tapasztalattal rendelkezik a fémöntés területén (vagy hozzá közel álló, más technológiákban) és ismeri az ISO/TS 16949 szabványt. Ezen túl legalább társalgási szinten kommunikál angolul írásban és szóban is, jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, proaktív, nem ijed meg a kihívásoktól. Előny, ha az autóipar területén szerzett korábban tapasztalatot, illetve ha vezetett már csapatot.
Megbízónk új munkatársának versenyképes jövedelmet és a szakmai fejlődés lehetőségét kínálja. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>