HILL International

Kirendeltség vezető

magasépítés


Megbízónk vezető szerepet betöltő, külföldi tulajdon lévő, világszerte ismert magas,- és mély építőipari vállalkozás, melynek tevékenysége kiterjed az építőipari generál kivitelezés teljes szolgáltatási körére. Ügyfelei elsősorban bankok, szállodák és kereskedelmi egységek. Jelenleg a budapesti kirendeltség vezetésére keresünk vezetői pozícióba kollegát.
A Kirendeltség vezető teljes körűen felel a rábízott projekt/projektek szakmai irányításáért, a munkavállalók és az alvállalkozók munkájának minőségéért, valamint a határidők-, technológiai és minőségbiztosítási utasítások betartásáért.
Ön az ideális jelölt, ha építész-, vagy építőmérnöki végzettséggel rendelkezik. A leendő kollégával szemben alapvető elvárás a magasépítési kivitelezésben szerzett tapasztalat, a határozott fellépés, minimum 5 évet dolgozott vezetői beosztásban, határozott kommunikációs képesség, lojalitás, valamint terhelhetőség és tárgyalóképes angol vagy/és német nyelv-tudás.
Szeretné eddigi szakmai tapasztalatát a jövőben is egy stabil nemzetközi cégcsoportnál kamatoztatni? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük mielőbb küldje el angol és/vagy német nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu e-mail címre „Kirendeltség vezető” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
e-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>