HILL International

Sales Manager

Software értékesítés külföldre


Megbízónk egy olyan informatikai fejlesztő vállalat, mely évtizedes múlttal rendelkezik a hazai vállalati piacon. A nemrégiben elindult nemzetközi terjeszkedéssel összhangban most a külföldi üzleti lehetőségekre koncentráló új kollégát keresünk. 

Az új manager feladata lesz - az ügyvezetővel közösen - a célpiac (elsősorban európai országok) feltérképezése, események szervezése, kiállításokon való részvétel, termékbemutatók tartása, ajánlatok elkészítése, tárgyalás és üzletkötés.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú műszaki vagy közgazdász végzettséggel és kiváló angolnyelv-tudással rendelkezik. Fontos elvárás még az informatikai, software-es vagy digitális média területen szerzett értékesítési vagy marketing (business development) tapasztalat. A nemzetközi értékesítési tapasztalat előnyt jelent.


Megbízónk leendő munkatársának versenyképes juttatási csomagot kínál valamint a lehetőséget, hogy közös sikerek esetén részese és alakítója lehessen egy dinamikusan fejlődő hazai cég belföldi és nemzetközi fejlődésének egyaránt.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>