Ez az llslehetsg mr nem l!
n valsznleg egy korbban elmentett link, vagy egy nem frisstett llskeres oldal segtsgvel tallt r. Krjk, csak akkor plyzza meg, ha a HILL honlapjn felsorolt aktulis llsajnlatoknl is megtallja ezt a pozcit!

HILL International

Telesales Country Specialista

Spanyol nyelv


gyfelnk egy magyar tulajdon, FMCG termékek gyrtsval foglalkoz klkereskedelmi cég. Prémium minség termékeiket az egész vilgon fogyasztjk sportolk és az egészségtudatos életmd kveti. A sportolk elktelezett tmogatjaként igyekszik hozzjrulni az életminség javulshoz és a minél magasabb teljestmény eléréséhez. A mrkt az egyik ikonikus, magyar sikersztorival rendelkez cég alapti hoztk létre. Most Telesales Country Specialista munkatrsat keresnk a csapatukba

Az j Telesales Specialistnak feladata elssorban a meglév spanyol gyfelek gondozsa és kiszolglsa e-mailen és telefonon keresztl, az gyfelekkel kapcsolatos informcik frisstése, napi dokumentlsa CRM-ben, j gyfelek szerzése, valamint a partnerkapcsolatok intenzv fejlesztése fkuszlva mind a keresztértékestésre, mind a fellértékestésre. Ezért elrelthatlag rendszeresen - évi kb. négy alkalommal – Spanyolorszgba fog utazni. Az értékestési csapat céljainak elérését is tmogatni fogja, tovbb kimutatsokat, pénzgyi elemzéseket, jelentéseket fog készteni stratégiai dntésekhez.
Az idelis jellt legalbb 2 év értékestési tapasztalattal és valamelyik relevns CRM program ismeretével rendelkezik. Az ANYANYELVI szint spanyol nyelvtuds elengedhetetlen, valamint a magyar VAGY angol nyelvet trgyalsi szinten beszéli. Nagy elnyt jelent, ha beszéli mind a hrom nyelvet vagy tovbbi ms nyelvet. Felsfok végzettség kereskedelmi, zleti, sport vagy tpllkozs tudomnyi terleten elnyt jelent. A betanulsi idszak kb. 3 hnap.

gyfelnk vonz juttatsi csomagot knl a cégben betlttt szerepkr biztostsval és rugalmas munkavégzéssel egytt. A munkavégzés helye Budapest szvében, bartsgos, zldvezeti krnyezetben tallhat, kzel a metrhoz. A versenyképes juttats tisztességes fix fizetést és teljestményalap mozg bért tartalmaz, amelynek arnya trgyalképes. A cég értékestési volumenei gyorsan nvekednek, ezzel egy igen kedvez lehetséget és hossz tv perspektvt knlva. Az értékestési csapat szvesen fogadja nemzetkzi kollégk érkezését.

1027 Budapest, Szsz Kroly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezs >>