HILL International

Key Account Manager

Debrecen - műszaki szolgáltatások


Megbízónk egy osztrák tulajdonú, műszaki szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport. A vállalat fő tevékenysége a hulladékgazdálkodás és veszélyes hulladék elszállítás. Fejlődésének köszönhetően ma már 6 országban több mint 30 érdekeltséggel rendelkezik. Most a debreceni telephelyükre keresünk értékesítési munkatársat.


A Key Account Manager fő feladata a kelet-magyarországi nagyvállalati ügyfélkör bővítése lesz. Fontosabb tevékenységek: meglévő vevőkkel kapcsolattartás, üzleti találkozók szervezése potenciális új ügyfelekkel, ajánlatok készítése, a szakmai prezentációkat és a költségkalkulációkat is beleértve, belső- és ügyfélegyeztetések, havi riportok, éves tervek összeállítása.
Elvárás a többéves B2B értékesítési tapasztalat, a kiváló kommunikáció és a jó kapcsolatteremtő képesség, valamint a jó német- és angoltudás (legalább az egyikből tárgyalóképes szinten). Az előző elvárásokon túl az alábbi jellemzők (ebben a sorrendben) előnyt jelentenek: hulladékkezelési technológiák és trendek ismerete; minőségirányítási rendszerek ismerete; autóipari standardok ismerete; autóipari tapasztalat, kapcsolatrendszer; költségkalkulációkban szerzett jártasság.

Kellemes munkahelyi légkört, versenyképes jövedelmet és egy stabil, nemzetközi cég biztos hátterét kínáljuk Önnek. A pozícióhoz és a hatékony munkavégzéshez céges autót biztosítanak. Ha hirdetésünk felkeltette a figyelmét, küldje önéletrajzát a hill@hill.hu email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>