HILL International

Kivitelezési főmérnök

magasépítési kivitelezés


Megbízónk, egy Magyarországon már közel negyedszázada sikeresen és stabil munkatársi gárdával működő, könnyűszerkezetes ipari, kereskedelmi és sportlétesítmények tetőhéjalásával, oldalfalburkolásával, valamint acélszerkezetek gyártásával és beépítésével foglalkozó Vas megyei építőipari társaság. Az alvállalkozókkal együtt közel 600 embernek munkát adó, évi 30 milliárdos árbevételű cég olyan többmilliárdos kivitelezési projekteken dolgozik, mint az Audi, a Mercedes, a Bosch, a Samsung, a Lego üzemcsarnokai, a Puskás Stadion, a Biodom, vagy korábban az Dunaaréna. A társaság folyamatos növekedése miatt kivitelezési főmérnököt keres.

A kivitelezési főmérnök feladata az aktuálisan futó projektek ellenőrzése, az építésvezetők szakmai támogatása, a humán és műszaki erőforrások tervezése, elosztása, koordinálása, valamint szükség esetén a kivitelezési folyamatokba történő beavatkozás lesz, a magas szintű minőség és hatékonyság érdekében.
A pozícióra többéves magasépítési szakmai és vezetői tapasztalattal bíró, építész-, vagy építőmérnök végzettségű, jó kommunikációs és szervezési képességekkel, valamint legalább kommunikációképes német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező jelöltek pályázatát várjuk.

Megbízónk magas szintű szakmai feladatokat, stabil, megbízható munkahelyi hátteret, hosszú távú karrier lehetőségeket és vonzó jövedelmet kínál, szükség esetén lakást biztosít Szombathelyen. Önéletrajzát „Kivitelezési főmérnök” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2. - Ambrus Anikó

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: aaniko@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>