HILL International

Projektmenedzser

magasépítési kivitelezés


Megbízónk, egy Magyarországon már közel negyedszázada sikeresen és stabil munkatársi gárdával működő, könnyűszerkezetes ipari, kereskedelmi és sportlétesítmények tetőhéjalásával, oldalfalburkolásával, valamint acélszerkezetek gyártásával és beépítésével foglalkozó Vas megyei építőipari társaság. Az alvállalkozókkal együtt közel 600 embernek munkát adó, évi 30 milliárdos árbevételű cég olyan többmilliárdos kivitelezési projekteken dolgozik, mint az Audi, a Mercedes, a Bosch, a Samsung, a Lego üzemcsarnokai, a Puskás Stadion, a Biodom, vagy korábban az Dunaaréna. A társaság folyamatos növekedése miatt projektmenedzsereket keres.

A projektmenedzser feladatköre a kivitelezési projektek koordinálása, szakmai támogatása lesz a szerződéskötéstől a végelszámolásig. Eközben egyeztet a tervezővel és részt vesz a tervezésben, előkészíti a kivitelezést, megrendeli az anyagot, kapcsolatot tart a megrendelővel, generálkivitelezővel, adminisztratív támogatást ad, valamint koordinálja a kivitelezési szervezetet.
A pozícióra néhány éves szakmai tapasztalattal bíró – a személyiség alkalmassága esetén akár pályakezdő -, fogékony, rugalmas, építész-, vagy építőmérnök végzettségű, jó kommunikációs és szervezési képességekkel, valamint legalább kommunikációképes német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező jelöltek pályázatát várjuk.

Megbízónk magas szintű szakmai feladatokat, stabil, megbízható munkahelyi hátteret, hosszú távú karrier lehetőségeket és vonzó jövedelmet kínál, szükség esetén lakást biztosít Szombathelyen. Önéletrajzát „Projektmenedzser” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2. - Ambrus Anikó

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: aaniko@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>