HILL International

Építésvezető

Északkelet-Magyarország és Északnyugat-Magyarország


Megbízónk, egy Magyarországon már közel negyedszázada sikeresen és stabil munkatársi gárdával működő, könnyűszerkezetes ipari, kereskedelmi és sportlétesítmények tetőhéjalásával, oldalfalburkolásával, valamint acélszerkezetek gyártásával és beépítésével foglalkozó Vas megyei építőipari társaság. Az alvállalkozókkal együtt közel 600 embernek munkát adó, évi 30 milliárdos árbevételű cég olyan többmilliárdos kivitelezési projekteken dolgozik, mint az Audi, a Mercedes, a Bosch, a Samsung, a Lego üzemcsarnokai, a Puskás Stadion, a Biodom, vagy korábban az Dunaaréna. A társaság folyamatos növekedése miatt építésvezetőket keres többmilliárdos kivitelezési projektjeire.
Az építésvezető teljes körűen felel a rábízott projekt/projektek szakmai irányításáért, a munkavállalók és alvállalkozók munkájának minőségéért, a munkához szükséges anyagok, szerszámok, gépek helyszíni biztosításáért, a technológiai és minőségbiztosítási utasítások betartásáért.
A pozícióra Ön az ideális jelölt, ha építész-, vagy építőmérnök, legalább 3-5 éves magasépítési kivitelezésben szerzett szakmai tapasztalata van és legalább 3 évet dolgozott vezetői (építésvezetői) pozícióban.
Megbízónk magas szintű szakmai feladatokat, stabil, megbízható munkahelyi hátteret, hosszú távú karrier lehetőségeket és vonzó jövedelmet kínál. Önéletrajzát várjuk e-mail címünkre „Építésvezető – Kelet-Magyarország” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2. - Ambrus Anikó

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: aaniko@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>