HILL International

Key Account Manager

Elektronikai alkatrészek


Megbízónk egy német tulajdonú, nagymúltú, elektronikai alkatrészekkel és mérőműszerekkel  foglalkozó vállalat, mely többszázezres termékkínálatával több mint 90 éve szolgálja az elektronika és technika rajongóit a világ több mint 100 országában. Számukra keresünk Key Account Manager munkatársat.

Az új munkatárs fő fókusza az ügyféllátogatásokkal és online kapcsolattartással megvalósított értékesítés a  vállalati ügyfélszegmensben; információgyűjtés, rendszerezés, értékesítés. Munkáját a személyes, szakmai tanácsadás, kapcsolattartás az ügyfelekkel, az ügyfélreklamációk kezelése jellemzi. Napi munkájába tartozik még a régióban hasonló területen működő, külföldi kollégákkal való kapcsolattartás és tapasztalatcsere is.
Az ideális jelölt - technikusi vagy főiskolai végzettséggel - magas szintű műszaki, elektronikai, gépészeti szaktudással rendelkezik; értékesítési vagy vevőszolgálati munkában szerzett tapasztalattal bír; jó angol nyelvtudása van, jártas az ügyfélkapcsolattartásban, valamint kiváló kommunikációs készség jellemzi. Az ideális jelölt rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal,a német nyelvtudás előnyt jelent.

Megbízónk a pozíciónak megfelelő javadalmazást és juttatást kínál. Ha szívesen dolgozna egy folyamatosan fejlődő, stabil nemzetközi hátterű vállalatnál, akkor kérjük, hogy önéletrajzát küldje el a hill@hill.hu címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>