HILL International

Alkalmazástechnológiai mérnök tanácsadó

vegyipar / autóipar


Megbízónk vezető szerepet betöltő, világszerte ismert külföldi családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely közel 1 100 munkavállalóval környezetbarát festékek, fóliák gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalatcsoport évtizedek óta vezető szerepet tölt be beszállítóként elsősorban az autóipari cégek részére, mely a folyamatos bővülés, növekedés támogatására Kecskemétre alkalmazástechnológiai tanácsadó mérnököt keres.
Alkalmazástechnológiai tanácsadóként fő feladata a műanyagipari alkatrészek festésének problémamentes biztosítása, a megfelelő alapanyagok kiválasztása, alkalmazásuk segítése, tanácsadás probléma esetén. Biztosítja a telephely folyamatos fejlődését és növekedését, kapcsolatot tart a megrendelővel, minőségi probléma esetén elemzi, javítja és kezeli az adott problémát. Riportolási kötelezettséggel a központ (Németország) műszaki ügyvezető igazgatója felé tartozik.
A pozícióra felsőfokú szakirányú (elsősorban vegyipari) diplomával, autóipari beszállító műanyagipari termelő vállalatnál festékipari tanácsadó vagy mérnök pozícióban szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezhetnek a siker reményében. A leendő kollégával szemben alapvető elvárás a határozott fellépés, több éves festékipari tanácsadói vagy mérnöki tapasztalat, határozott kommunikációs képesség, lojalitás, valamint terhelhetőség és tárgyalóképes angol vagy/és német nyelv-tudás.
Szeretné eddigi szakmai tapasztalatát a jövőben is egy stabil nemzetközi cégcsoportnál kamatoztatni? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük mielőbb küldje el angol és/vagy német nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu e-mail címre „Alkalmazástechnológiai tanácsadó mérnök” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
e-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>