HILL International

Sales Representative / üzletfejlesztés


Megbízónk, egy világszerte piacvezető elit optikai cég munkatársat keres Sales Representative / üzletfejlesztés pozícióba. Amennyiben szívesen részt venne az optimális üzletmenetet biztosító folyamatok kialakításában az optika világának az egyik legnívósabb cégének a szárnyai alatt, amely reprezentálja az egyedi stílust és precízióval kapcsolatos életérzést itt a lehetőség, hogy az egész országban képviselje a márkát.

A sales / üzletfejlesztési munkatárs legfontosabb feladatai közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a meglévő partnerekkel való jó viszony ápolása, új partnerek felkutatása. Munkája része még a termékek vásárlóinak igényfelmérése valamint után-és nyomon követése, az ügyfelek folyamatos ellátása az aktuális termékinformációkkal és üzletviteli tanácsokkal.
A pozícióra felsőfokú gazdasági végzettségű, értékesítésben már jártas pályázók jelentkezését várjuk. Optikai, látszerész ismeretek, valamint az aktív angolnyelv-tudás előnyt jelent. A ’B kategóriás’ jogosítvány a sok utazás miatt alap elvárás.

Megbízónk a sikeres munkát piacképes jövedelemmel honorálja és vállalati autóval segíti. Pályázatát várjuk e-mail címünkre a hill@hill.hu-ra „Sales Representative / üzletfejlesztés” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>