Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Karbantartási vezető

járműipari gyártás


Megbízónk, egy világszerte piacvezető integrált gépjárműipari gyártó cégcsoport Vas megyei leányvállalata. A több ezer fős munkavállalói létszámával a régió egyik legnagyobb termelő üzemeként működő, több mint 20 éves magyarországi múltra visszatekintő és folyamatosan fejlődő társaság Karbantartási vezetőt keres.

A karbantartási vezető legfontosabb feladata az üzemekben elvégzendő összes karbantartási tevékenység összehangolására, a szinergiák kiaknázására vonatkozó stratégia kialakítása és bevezetése lesz. Napi munkája során egy több mint 100 fős karbantartói szervezet munkáját irányítja és koordinálja. Felelős lesz gyártósori, termelő, és az épületgépészeti és épületvillamossági berendezések, felügyeleti rendszerek berendezések állapotának megóvásáért felelős karbantartói csoportok szakmai felügyeletéért és irányításáért, valamint az energia-menedzsment rendszer üzemeltetéséért, vagyis a zavartalan gyártás technikai feltételeinek megteremtéséért. Mindezek mellett feladatkörébe tartozik a beruházások tervezése és kivitelezésének menedzselése is. Munkáját az ügyvezető igazgató közvetlen munkatársaként, a management tagjaként végzi.
A pozícióra felsőfokú mérnöki (villamos-, gépész-, mechatronikai) végzettségű, legalább 10 éves, multinacionális gyártó szervezet karbantartási szervezetében szerzett szakmai tapasztalattal, legalább 5 éves, nagyobb karbantartási szervezetben szerzett funkcionális és projektvezetői gyakorlattal rendelkező, angolul tárgyalási szinten beszélő szakemberek jelentkezését várjuk.

Megbízónk a sikeres munkát piacképes jövedelemmel honorálja és vállalti autóval segíti. Pályázatát várjuk e-mail címünkre, „Karbantartási vezető – járműipar” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>