HILL International

Projektvezető

Gyártás, Pest megye déli része


Megbízónk egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő, elsősorban exportra termelő, autóipari és gépipari alkatrészeket gyártó cég. A többmilliárdos éves árbevételű, legfontosabb termékei szegmenseiben piacvezető cég most Projektvezetőt (és projektmérnököt is) keres.

A leendő projektvezető feladata lesz egy-egy termékcsoportunk termelési folyamatának teljes menedzselése, beleértve a külföldi megrendelőkkel való szakmai kapcsolattartást és természetesen a belső rendszerek működtetését. Komoly, több telephelyet érintő, hosszú távú projektek és kisebb egyedi megrendelések egyaránt előfordulhatnak.
Az ideális pályázó felsőfokú szakirányú műszaki végzettséggel rendelkezik és min. 5 éves tapasztalatot szerzett a termelés, termékbevezetés és projektvezetés területeken az autóiparban. Jól beszél angolul vagy németül, van tapasztalata a szakterületéhez kapcsolódó SW-ek használatában, jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, ügyfélorientált és proaktív.


Megbízónk új munkatársának attraktív, piaci régiójában kiemelkedőnek számító jövedelmet és a gyors ütemben fejlődő cég számos egyéb szakmai fejlődés lehetőségét kínálja. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre. (Ha a hasonló tevékenységű, de kisebb hatáskörű projektmérnöki állás érdekli, akkor azt, kérjük, külön jelezze.)

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>