HILL International

Projektvezető

Gyártás, Pest megye déli része


Megbízónk egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő, elsősorban exportra termelő, autóipari és gépipari alkatrészeket gyártó cég. A többmilliárdos éves árbevételű, legfontosabb termékei szegmenseiben piacvezető cég most Projektvezetőt keres.

A leendő projektmérnök az új termék bevezetési projekteket koordinálja a vállalat és a vevők előírásainak megfelelően, gyárthatósági analízist és ütemtervet készít, gondoskodik a fejlesztéshez szükséges erőforrásokról, részt vesz a APQP minőségtervezési csoport munkájában, közreműködik a gyártáshoz szükséges speciális eszközök kifejlesztésében, valamint felel a külföldi megrendelőkkel való szakmai kapcsolattartásért és a belső rendszerek működtetésért.
Az ideális pályázó felsőfokú szakirányú műszaki végzettséggel rendelkezik és min. 3 éves tapasztalatot szerzett az autóiparban hasonló területen (termékfejlesztő, termékmenedzser, projekt mérnök, projektvezető). Jól beszél angolul vagy németül, van tapasztalata a szakterületéhez kapcsolódó AutoCAD használatában, jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, ügyfélorientált és proaktív.

Megbízónk új munkatársának attraktív, piaci régiójában kiemelkedőnek számító jövedelmet és a gyors ütemben fejlődő cég számos egyéb szakmai fejlődés lehetőségét kínálja. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>