HILL International

Minőségügyi mérnök

Pest megye déli része


Megbízónk egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő, elsősorban exportra termelő,  autóipari és gépipari alkatrészeket gyártó cég. A többmilliárdos éves árbevételű, legfontosabb termékei szegmenseiben piacvezető cég Minőségügyi mérnököt keres.
A leendő minőségügyi mérnök feladatai közé fog tartozni a minőségellenőrzési folyamatok fejlesztése, az egyes – főleg külföldi - ügyfelek minőségbiztosítási részlegeivel való kapcsolattartás, továbbá részt vesz a gyártásközi és végellenőrzési folyamatokban, együttműködik a technológiai fejlődésért felelős mérnökséggel, különböző tanúsításokra készíti fel a céget, valamint felügyeli a külső alvállalkozók munkáját.
Az ideális pályázó felsőfokú szakirányú műszaki végzettséggel rendelkezik vagy több éves ipari tapasztalata van valamilyen öntödében / gépgyárban / autóiparban, legalább 3 évet töltött minőségbiztosításban, legalább társalgási szinten kommunikál angolul írásban és szóban is. Jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, proaktív, képes önállóan és csapatban is dolgozni.
Megbízónk új munkatársának attraktív, piaci régiójában kiemelkedőnek számító jövedelmet és a gyors ütemben fejlődő cég számos egyéb szakmai fejlődés lehetőségét kínálja. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>