Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Pénzügyi kontroller

Debrecen


Megbízónk egy 27 éve alakult, stabilan fejlődő, családias, magyar tulajdonú építőipai cég, mely debreceni telephelyére keres most Pénzügyi kontroller munkatársat.

Az új kontroller munkatárs legfontosabb feladata a gazdasági események hatásának folyamatos elemzése és a havi mérleg- és eredménykimutatás készítése lesz, valamint előkészíti a management döntéseket. Részt vesz a havi management- és év végi számviteli zárásban, kontrollálja az éves beszámolókat. Hozzá tartozik a cash-flow management, a pénzügyi befektetések számviteli lekövetése, és az utókalkulációs folyamat fejlesztése. Az adózási folyamatok vizsgálata és az adókedvezmények érvényesítése mellett az adózási problémák megoldásában is részt vesz. Feladatához tartozik továbbá a vállalatirányítási rendszer hangolása a management igényeinek megfelelően, az önköltség kontrollja. Adminisztrációs munkái is lesznek, mint a törzsadatbázis karbantartása. Támogatja és kontrollálja a külső könyvelés munkáját, ezentúl közvetlen kapcsolatot tart a külső szakmai partnerekkel és hatósági területtel (bank, NAV, partnercégek pénzügyi osztályai). Munkáját egy pénzügyi asszisztens támogatja majd, a cégvezető és a pénzügyi vezető felé fog riportolni.
Ideális jelöltünk felsőfokú szakirányú végzettséggel (pénzügy/számvitel előny), valamint legalább 3-5 éves kontrolling, számviteli és könyvelési tapasztalattal rendelkezik. Üzleti szemléletű új kollégánk nagyon erős analitikus, elemző képességgel is rendelkezik (pl. önköltség kontrollja), az Excel használatában rutinos, az elemzések készítéséhez. Átfogó adózási ismeretei mellett gyakorlott a CAPEX előkészítésében. Pályázónk logikus gondolkodású, átlátja a folyamatokat, összefüggéseket keres a gazdasági események között, a határidők betartásában pontos. Kiváló csapatjátékos és segítő, támogató kolléga a problémák megoldásakor. Ezen túl jártas valamilyen integrált vállalatirányítási rendszerben (Novitax előnyt jelent).

Megbízónk a kiválasztott jelöltet egy stabil, kellemes légkörű vállalatban, szakmai fejlődési lehetőséggel és ideális munkafeltételekkel várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>