Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

HR manager

élelmiszeripar/Győr


Megbízónk a Ceres Zrt. egy Európa-szerte több száz társaságot működtető mezőgazdasági-élelmiszeripari holding magyarországi leányvállalata. A két telephelyen 450 főt foglalkoztató, többmilliárdos éves árbevételű, a tartós termékek szegmensében piacvezető, magas technológiai színvonalát és termelési kapacitását idén még jelentős beruházásokkal növelő, győri székhelyű cég HR managert keres.

A HR manager legfontosabb feladata a jelenlegi HR tevékenység minőségi színvonalának jelentős növelése, a működő funkciók hatékonyságának fejlesztése és a társaság igényei szerinti új funkciók bevezetése lesz. Kiemelt felelőssége lesz a megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerő biztosításában, a stabil dolgozói gárda kialakításában, a fluktuáció csökkentésében. Az ügyvezető igazgató közvetlen munkatársaként 2 beosztottat irányítva vezeti és felügyeli a teljes hagyományos HR tevékenységet, beleértve a munkaügyi, bérszámfejtési és TB ügyintézési feladatokat is.
A pozícióban akkor érzi majd jól magát, ha szeret “építkezni”, eddigi – lehetőleg termelő társaságnál szerzett – sokrétű, a hagyományos és a modern HR folyamatokra egyaránt kiterjedő szakmai tudását egy hatékony HR rendszer kialakításban, működtetésében szeretné kamatoztatni és nem ragaszkodik a multinacionális környezethez. A munkavégzéshez társalgási szintű angol nyevtudás szükséges. A feladatra az egész országból várunk jelentkezőket, de a Győr-környéki munkaerőpiac ismerete előnyt jelent.

Megbízónk az eredményes munkát piacképes jövedelemmel honorálja, szükség esetén a lakhatás támogatásával segíti. Mielőbb várjuk pályázatát e-mail címünkre “HR manager – élelmiszeripar” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>