Ez az llslehetsg mr nem l!
n valsznleg egy korbban elmentett link, vagy egy nem frisstett llskeres oldal segtsgvel tallt r. Krjk, csak akkor plyzza meg, ha a HILL honlapjn felsorolt aktulis llsajnlatoknl is megtallja ezt a pozcit!

HILL International

Senior kontroller


Megbznk ipargban az eurpai élmezny tagja, vezet termékét tekintve pedig Eurpa legnagyobb gyrtja. A Magyarorszgon tbb mint 100 éve mkd, modern technolgij és innovatv szemlélet, Székesfehérvr és Dunajvros kztt elhelyezked nagyvllalat most kontrolling csapatba keres j, tapasztalt munkatrsat.

A Senior kontroller feladatkre klasszikus: beszmolkat-jelentéseket és elrejelzéseket készt, kzremkdik az éves vllalati tervek elkésztésében, sszelltja a kltséghelyek és beruhzsi projektek terv-tény elemzéseit, részt vesz a terméknkltség-szmtsok késztésében és elemzésében, kapcsolatot tart a trsosztlyokkal, igény szerint informlja ket, valamint kapcsolatot tart a knyvvizsglkkal és aktvan kzremkdik a tulajdonosi bels auditokon.
A pozcira felsfok gazdasgi végzettség, tbb éves, multinacionlis krnyezetben szerzett tbb éves relevns szakmai gyakorlattal br, angolul trgyalképes plyzk jelentkezését vrjuk. A jelentkezések elbrlsakor elnynek szmt az SAP FI, CO modul ismerete, szmviteli (magyar és/vagy IFRS) ismeretek, ACCA végzettség, vagy tanulmnyok, valamint projektvezetési gyakorlat.

Megbznk az eredményes munkt stabil munkahellyel, bartsgos, csaldias légkrrel segti és versenyképes kompenzcis csomaggal honorlja. Magyar és angol nyelv néletrajzt vrjuk e-mail cmnkre, „Senior kontroller” megjelléssel.

1027 Budapest, Szsz Kroly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezs >>