Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Termeléstervező-fejlesztő


Megbízónk iparágában az európai élmezőny tagja, vezető termékét tekintve pedig Európa legnagyobb gyártója. A Magyarországon több mint 100 éve működő, modern technológiájú és innovatív szemléletű, Székesfehérvár vonzáskörzetében elhelyezkedő nagyvállalat most termeléstervezési rendszerének működtetésére és fejlesztésére keres új munkatársat.

A Termeléstervező-fejlesztő napi munkája mellett – heti termelési tervek és jelentések, ad hoc riportok készítése; készletek tervezése; alap-,segédanyagok és energia elszámolás készítése – felelős lesz az SAP PP modul működéséért, a supply chain folyamatokat képviseli az SAP PP modul fejlesztésében és aktívan részt vesz a termeléstervezési folyamatok fejlesztésében, az új folyamatok bevezetésében és oktatásában.
A pozícióra felsőfokú mérnöki végzettségű, a termeléstervezésben és az SAP vállalatirányítási rendszer működtetésében már gyakorlatot szerzett, angolul kommunikációképes pályázók jelentkezését várjuk. Megbízónk az eredményes munkát stabil munkahellyel, barátságos, családias légkörrel segíti és versenyképes kompenzációs csomaggal honorálja.

Magyar és angol nyelvű önéletrajzát várjuk e-mail címünkre, „Termeléstervező-fejlesztő” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>