Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Logisztikai vezető (Műanyagipar)

Tuzsér


Megbízónk egy műanyaggyártással foglalkozó családias légkörű belga tulajdonú vállalat, ahová most logisztikai vezetőt keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a raktár napi működtetése, a raktári hatékonyság növelése, a sérülésmentes rakodás biztosítása, valamint a korszerű logisztikai folyamatok fejlesztéséhez, optimalizálásához az új mérési pontok kialakítása. Ezen túl felel a szállítmányozás szervezéséért, a létszámgazdákodásért és a munkahelyi EHS szabályok biztosításáért. Feladata még a reklamációk kezelése és javító intézkedések meghozatala Lean eszközökkel (8D, 5S, stb.) Közvetlen felettese a Plant manager lesz és egy 11 fős csapat irányításáért lesz felelős.
Sikeres pályázónk felsőfokú logisztikai vagy egyéb releváns felsőfokú végzettséggel, korszerű vezetési ismeretekkel, valamint legalább 5 éves komplex tapasztalattal rendelkezik a supply chain vagy logisztika területén, amit multinacionális vállalati környezetben szerzett. A rugalmas gyártás érdekében képes a napi és heti terveket újragondolva a legjobb döntéseket meghozni, és gyakorlata van a napi munkában a biztonsági feltételek biztosításában, veszélyforrások feltérképezésében és megoldásában. Jártas új árunyilvántartási rendszer kialakításában és működtetésében, valamint korszerű vállalatirányítási informatikai ismeretekkel is rendelkezik (ERP, WMS). Kreatív, fejlesztő szakember kiváló kommunikációs készséggel és csapatjátékos attitűddel.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy családias cégben, a magas szintű minőségi elvárások teljesítéséért cserébe, tanulási és fejlődési lehetőséget, jó munkahelyi körülményeket kínál. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>