Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Szállítmányozási vezető

Kecskemét


Megbízónk egy osztrák tulajdonú, műszaki szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport. A cégcsoport fő tevékenysége a hulladékgazdálkodás és veszélyes hulladék elszállítás. Fejlődésének köszönhetően ma már 4 országban több mint 30 érdekeltséggel rendelkezik. Most a kecskeméti központi telephelyre keresünk Szállítmányozási Vezető munkatársat.

Az új vezető feladata az ügyfelek szállítási igényeinek megfelelően a logisztikai tevékenység megszervezése. Saját teherautókkal és alvállalkozókkal egyaránt kell dolgoznia, munkáját 2 fuvarszervező segíti, akik közvetlenül a szállítmányozási vezető alá tartoznak. Fontos feladata még a beszállítókkal valamint a szerződött ügyfelekkel való kapcsolattartás, és a szállítási kapacitások folyamatos fejlesztése. A Szállítmányozási vezető közvetlenül a telephely vezetőnek tartozik felelősséggel és beszámolási kötelezettséggel.
Hasonló logisztikai, fuvarozási vagy szállítmányozási területen tapasztalatot szerzett munkatársat keresünk. Az ideális pályázó Szakmai Irányító képesítéssel is rendelkezik. Hulladékszállításban, veszélyes áru szállításban szerzett tapasztalat, valamint angol vagy német nyelvtudás előnyt jelent.

Kellemes munkahelyi légkört, versenyképes jövedelmet és egy stabil, nemzetközi cég biztos hátterét kínáljuk önnek. A pozícióhoz és a hatékony munkavégzéshez céges autót biztosítanak. Ha hirdetésünk felkeltette a figyelmét, küldje önéletrajzát a hill@hill.hu email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>