Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Üzemvezető

Gyógyszergyár


Megbízónk egy gyógyszergyár, régi megbízható partnerünk, aki számára most üzemvezető munkatársat keresünk.

Az új kolléga egy gyógyszeripari üzem termelését fogja irányítani, ahol a legfontosabb feladata egy korszerű, hatékony gyártás megtervezése, és megvalósítása, ezen belül a termelés, raktározás, üzemeltetés, technológiai-műszaki, és az IT terület operatív, napi feladatainak megoldása lesz. A GMP előírásait követve biztosítja az egység működéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételeket, megtesz mindent a költségek optimális szinten tartásáért a vevői- és iparági igényeknek megfelelően. Meghatározza az üzemfenntartási stratégiát, és az irányelveknek és elvárásoknak megfelelően megvalósítja. Vezeti a negyedéves GMP auditokat, elkészíti az éves üzemi beszámolót, közreműködik az új gyártástechnológiák kidolgozásában, fejlesztésében. Felelős lesz a minőségi-, mennyiségi- és határidős elvárások teljesüléséért, a termék minőségéért, illetve a vezetése alatt állók oktatásáért, a szabályok betartásáért. Közvetlen felettese az üzemegység igazgató lesz, ezentúl az ügyvezetés felé is riportol.
Ön az ideális jelölt, ha gyógyszerész végzettséggel és aktív gyógyszeripari gyártástechnológiai tudással rendelkezik, ezentúl előny, ha van fejlesztésben szerzett szakmai tapasztalata is. Sikeres pályázónk kreatív, jó probléma-megoldási képességgel rendelkező, vevő- és minőségorientált szakember, aktív tárgyalóképes angol nyelvtudással. Gyakorlatias és emberközpontú vezető, aki átlátja a folyamatokat, és a szükséges átalakításokban, optimalizálásokban aktív szerepet vállal, precízen végrehajt és ellenőriz.

A pozíció betöltőjét egy folyamatosan fejlődő, kreatív vállalati kultúrában versenyképes fizetés, folyamatos tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, támogató menedzsment háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
e-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>