Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Beszerzési vezető


Megbízónk egy nemzetközi, ipari ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég, akik Európa szerte a helyi- és a legjelentősebb világcégekkel működnek együtt. Jelenleg Beszerzési Manager pozícióba keresünk számukra szakembert.

Feladatok: Építési ütemterv és szakterületenkénti költségvetési terv készítése, ellenőrzése; beszerzési folyamat kivitelezése, ellenőrzése, (tenderdokumentáció csomag elkészítése, kiküldése, tenderek lebonyolítása); tervezőkkel, alvállalkozókkal történő technikai egyeztetés; műszaki és kapcsolódó pénzügyi ütemterv készítése, aktualizálása; adminisztrációs és a kivitelezés lezárásával kapcsolatos feladatok adminisztrálása; minőségellenőrzési és aktuális környezetvédelmi dokumentációk felügyelete; teljesítés igazolása, munka kivitelezés jóváhagyása.
Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség (építőmérnöki diploma előny), aktív angol nyelvtudás, Auto-CAD és MS Office (Excel), szakmai tapasztalat projekt menedzsmentben és kivitelezés felügyeletben, tender tapasztalat, tenderekhez és projektekhez kapcsolódó dokumentáció ismerete, jogi dokumentumok ismerete, B kategóriás jogosítvány.

Kellemes munkahelyi légkört, versenyképes jövedelmet és egy stabil, nemzetközi cég biztos hátterét kínáljuk Önnek. Ha hirdetésünk felkeltette a figyelmét, küldje önéletrajzát a HILL International-hez az mnora@hill.hu">mnora@hill.hu.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>