HILL International

Műszaki / Fejlesztési Igazgató

Szállító és anyagmozgató berendezések gyártása, Komárom-Esztergom megye


Megbízónk egy több évtizedes múlttal rendelkező, stabil árbevételű, dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú ipari gyártó vállalat, mely főként a hazai nagyvállalati szektort és jól ismert multinacionális vállalatokat szolgál ki. Most konstrukciós tevékenységének irányítására keresünk tanulni vágyó vezetőt. A csőben lévő megrendelés állomány kihívásként a hatékony erőforrás menedzselést és az időben történő szállítást helyezi előtérbe. A vevői kör nagyon diverzifikált, az autóipartól a vegyiparig mindenféle partner megtalálható.

A cég szakmai hírneve és ügyfélköre nagymértékben a rendelkezésre álló szellemi tőkére épül. A gyártás részben saját üzemben zajlik, a nagyobb beépített komponensek pedig zömmel külső partneri együttműködésből származnak. A saját dolgozók vezetése és a külső partnerek irányítása összetett projekteket jelent. A speciális mérnöki tudást tervezett utódlási program keretében a jelenlegi vezetőtől lehet eltanulni, amire 1-2 év áll rendelkezésre. Mechatronikát és PLC vezérlést a gyakorlatban lehet fejleszteni!
Az ideális jelölt felsőfokú gépészmérnöki végzettséggel rendelkezik, jól beszél angolul és/vagy németül. Legalább 3 éves, gyártó cégnél vezetői beosztásban szerzett tapasztalatával hatékonyan tudja motiválni beosztottjait. Gépszerkezetgyártásban szerzett ismeretei által közre tud működni a vállalat termeléshatékonyságának növelésében. Előny, ha kereskedelmi ismeretein keresztül részt tud venni az árbevétel növelésében; stratégiai és logikus gondolkodás jellemzi.

Megbízónk leendő munkatársát egy stabil, növekvő hazai vállalat hátterével, célszerű munkaeszközökkel, és komoly szakmai feladatokkal várja. Perspektívaként cégvezetői karriert kínálunk személyes rátermettségtől függően műszaki vagy kereskedelmi területen. Ha felkeltettük érdeklődését önéletrajzát a hill@hill.hu címre várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
e-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>